Despre noi | Eni Oil Products

Comercializarea petrolului

Conținutul

  comercializarea petrolului conceptul cursului de schimb al opțiunilor

  Chișinău, str. Mai Darea în exploatare a bazei petroliere în mun. Socoleni, constând dintr-o bază petrolieră și un terminal de gaz.

  Aprilie Achiziționarea activelor complexului de alimentare cu combustibil al Aeroportului Internațional din mun. Iunie Darea în exploatare, după reconstrucție, a complexului de alimentare cu comercializarea petrolului al Aeroportului International.

  comercializarea petrolului câștigând recenzii online

  Octombrie Deschiderea oficială a terminalului modernizat pentru depozitarea GPL situat în s. Socoleni, r.

  comercializarea petrolului ce idei există pentru a face bani

  Bychenko, precum și primarul or. Anenii Noi, M. Octombrie Darea în exploatare a depozitului modernizat lângă calea ferată din cadrul CAC Aeroport. Chișinău şi din s. Şerpeni; sprijin financiar pentru dezvoltarea educației și, în primul rând, sprijinul tineretului studios.

  comercializarea petrolului faceți bani rapid video

  De-a lungul activităţii sale, mai mulți ani la rând, Compania a comercializarea petrolului cu Universitatea Tehnică din Moldova, oferind 12 burse personale pentru cei mai buni studenți, 2 burse personale pentru cei mai buni studenți de la ciclul doctorat și 2 burse personale pentru tinerii cercetători ştiinţifici în domeniul Economie și Management; asistenţă financiară și materială destinată veteranilor Războiului pentru Apărarea Patriei, precum şi pensionarilor afectați de dezastre naturale, orfelinatelor și altor organizații publice; sprijin în organizarea și finanțarea evenimentelor culturale în capitală și în alte localităţi: concerte, spectacole charter cu opțiune noi talente, festivaluri naționale de muzică, zile ale orașului; asistenţă pentru reparaţia şi reconstrucţia a izvoarelor şi fântânilor; finanțarea Ligii de fotbal de tineret din Republica Moldova, a Federației de baschet din Moldova.

  Aplicând principiile de bază ale parteneriatului social, incluse în Codul social al companiei, cu scopul de a modela cultura corporativă unică, a constitui o echipă reunită și a crea o atmosferă caldă în comercializarea petrolului acesteia, conducerea şi sindicatele companiei organizează în comun programe sociale pentru angajați, cum ar fi: foi de odihnă în staţiuni de sănătate şi tabere pentru copii; odihna angajaţilor şi a membrilor familiilor acestora la mare; evenimente sportive olimpiade ; petreceri corporative cu ocazia Anului Nou, a Zilei Petrolistului şi a celebrării Zilei internaţionale a femeii pe 8 martie; diverse ajutoare şi facilităţi pentru angajaţi.

  În vederea protecţiei mediului înconjurător împotriva poluării, în cadrul bazelor petroliere ale companiei se iau măsuri de reducere a emisiilor în comercializarea petrolului rezervoarele sunt dotate cu pontoane, supape de aerisire și alte accesorii.

  comercializarea petrolului programul bitcoin cum să faci bani

  Pentru a preveni contaminarea apelor menajere, bazele petroliere și stațiile PECO sunt echipate cu instalaţii moderne de epurare. Prin Decretul Nr.

  comercializarea petrolului cât puteți câștiga din desenul pe Internet