Scăderea costurilor de livare prin software WMS - Alfa Software

Eficiența opțiunilor. Cum se construiește o casă eficientă energetic

Conținutul

eficiența opțiunilor

Începând din Live Ridicarea comenzilor online mai aproape de tine Clienții magazinelor online vor fi încântați că le poți livra eficiența opțiunilor, acolo unde le este ușor să ajungă. Eficiență și flexibilitate Testează opțiunea de livrare Collect Point Collect Point este o opțiune de livrare a produselor comandate online, în magazinele de proximitate PayPoint Colet Expres ce fac parte din rețeaua PayPoint.

Pentru clienții tăi, Collect Point este alternativa eficientă, flexibilă și comodă de ridicare a comenzilor online.

eficiența opțiunilor

Optiunea Collect Point Simulare Collect Point Descoperă cum funcționează opțiunea de livrare Collect Point selectând din ecranul de mai jos produsele destinate simulării. În acest fel te vei familiariza cu serviciul și vei vedea cum interacționează clientul tău atunci când alege această modalitate de livrare.

Prin opțiunea Collect Point se retrage Bitcoins considerabil rata de retur a comenzilor, iar destinatarul poate alege să ridice coletul din rețeaua extinsă a magazinelor Eficiența opțiunilor, în termen de 7 zile calendaristice, în intervalele orare optime pentru client.

Aceasta este o opțiune de livrare a produselor comandate online, în oricare dintre lockerele eBOX amplasate în diverse locații din București.

eficiența opțiunilor

Astfel, magazinele online au acum posibilitatea să vină mai aproape de clienții lor, care pe parcursul zilei nu au posibilitatea de a aștepta la adresă sau nu își pot organiza activitățile zilnice în funcție de ruta și programul curierilor.