Vânzarea prin licitații

Licitarea opțiunii

La căutarea în subcategorie finală, înafară de cuvinte mai puteți apela și la criteriile specifice categoriei caracteristici cum sunt Stare, Mărime, Culoare și altele.

Aveți posibilitatea de a ordona rezultatele căutării în funcție de două criterii: momentul de start și preț în mod crescător sau descrescător.

Căutări salvate Fiecare căutare inițiată în sistem poate fi strategia tactilă a opțiunilor binare având posibilitatea de a primi notificări zilnice cu privire la rezultatele căutării incluzând licitațiile nou-apărute.

În acest fel veți primi informații despre noile licitații activate cu articole licitarea opțiunii sau postate de un Cumpărător preferat. Acces la toate căutările dvs. În această secție aveți acces și la toate căutările salvate. Contul Contul utilizatorului este destinat cumulării taxelor aplicate pentru folosirea opțiunilor de reclamă licitarea opțiunii a opțiunilor suplimentare odată cu activarea unei licitații și pentru taxe finale.

Aflați mai multe detalii:

Atragem atenția, că acest cont nu are funcția de efectuare a plăților dintre Cumpărător și Vânzător la realizarea unei tranzacții. Primiți informații complete despre toate mișcările și plățile efectuate de dumneavoastră și despre modalitățile de alimentare. Șablon Puteți crea un șablon, care vă va fi de ajutor la activarea licitațiilor, a căror parametrii se repetă frecvent. Astfel nu veți fi nevoit să îi introduceți de fiecare dată.

Opțiuni de vin venituri suplimentare la domiciliu, nu prin internet

Cumpărători cu interdicție O listă completă cu utilizatorii cărora le este interzis să participe la licitațiile dumneavoastră. Adăugarea utilizatorilor în propria "listă neagră" se efectuează din pagina de profil personală.

Cerere de rambursare Cererea de rambursare a taxei finale poate fi trimisă de către Vânzător, dacă de fapt nu a fost încheiată o tranzacție, în următoarele condiții: nu mai devreme de 10 zile și nu mai târziu de 25 de zile după încheierea licitației; în lipsa oricărei legături între Cumpărător și Vânzător; în lipsa comentariilor pozitive de rating în legătură cu tranzacția respectivă; licitarea opțiunii lipsa informațiilor cu privire la livrarea coletului, legate de licitația respectivă.

Link pentru generarea cererii de rambursare puteți găsi în pagina fiecărei licitații, care s-a încheiat teoretic cu o tranzacție. Licitații active O listă completă a licitațiilor dumneavoastră actuale. Puteți să redactați licitațiile doar în cazul în care licitarea nu a început. Oprirea unei licitații înainte de termen nu este posibilă dacă deja există mai mult de un utilizator care licitează în cadrul târgului.

Licitații în așteptare Aici veți găsi licitațiile pentru care ați ales să licitarea opțiunii momentul de start.

Puteți să le activați imediat sau să le anulați. Încheiate fără tranzacție O listă completă a licitațiior care au luat sfârșit fără încheierea unei tranzacții. Puteți să le reactivați și în acest fel licitațiile vor redeveni active păstrându-și numărul de identificare și se vor muta automat în lista cu Licitații active. Atragem atenția asupra faptului, că toate licitațiile sunt accesibile până în termen de 45 de zile de la terminarea lor.

După acest termen nu mai este posibilă niciun fel de acțiune în legătură cu ele.

Încheiate cu tranzacție O listă completă a licitațiilor, care au luat sfârșit cu un cumpărător. Sunt licitarea opțiunii numele de utilizator ale cumpărătorilor, având posibilitatea de a intra în licitarea opțiunii cu ei cu ajutorul sistemului.

Toate licitațiile și informațiile despre ele sunt accesibile până în termen de 45 de zile de la terminarea lor. Licitații cu participarea mea O listă completă a licitațiilor la care participați cu o ofertă de preț sau prin licitare. În această secțiune primiți informații despre prețul dumneavoastră maxim și despre prețul actual al fiecărei licitații din listă.

Prețul actual poate fi evidențiat prin culoarea roșie aceasta înseamnă, că dumneavoastră nu sunteți în fruntea licitației sau că oferta dvs.

  1. Cum să stai la computer și să câștigi bani
  2. Despre licitarea inteligentă Despre licitarea inteligentă Licitarea inteligentă este un subset de strategii de licitare automatizate care folosesc învățarea automată pentru a optimiza conversiile sau valoarea conversiilor în fiecare licitație funcție numită licitare în timpul licitației.

Licitații câștigate O listă completă a licitațiilor pentru care sunteți Cumpărător câștigător. Sunt vizualizate numele de utilizator ale vânzătorilor având posibilitatea de a intra în contact cu ei cu ajutorul sistemului. Mai pot fi inițiate următoarele acțiuni: trimiterea unui mesaj standard către vânzător în legătură cu licitațiile sale câștigate de dvs.

cum să câștigi bani de la zero prin intermediul internetului cum să faci bani și să îți creezi propria afacere

Licitații supravegheate O listă cu toate licitațiile pe care le-ați pus sub supraveghere cu ajutorul comenzii accesibile din pagina fiecărei licitații. Tactici de vânzare Ce preț de start licitarea opțiunii aleg? Sfaturile cu privire la însușirea unei tactici de vânzare se referă în general la licitațiile standard. Pentru stabilirea prețului inițial folosiți cel mai mic preț care vă satisface. Dacă bunurile pe care le oferiți au un potențial mai mare de comercializare — licitarea se va declanșa.

În cazul în care nu vă așteptați ca licitarea să înceapă puteți posta opțiunea Cumpără acum - în acest fel îi veți bucura pe acei participanți, care nu au dorința de a aștepta până la încheierea licitației. Preț de start 1 cent O manieră de vânzare rapidă, ușoară și nu lipsită de riscuri.

Nu ratați nicio expoziție sau licitație!

Prețul final va fi constituit de cele mai mari valori licitate și în același timp este foarte probabil ca acesta să fie aproape de maximul potențialului pieței. Nu ezitați să includeți opțiunea TOP Licitație. O astfel de licitație este atractivă - participanții se entuziasmează și, dacă la început au apreciat articolele cu scepticism, mai apoi aceasta se rectifică cu o valoare mai mare a ofertărilor.

  • Ajuta | edictum.ron
  • auctioning - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
  • Video de învățare pe opțiuni binare
  • Programul Google Partners Despre licitarea automatizată Licitarea automatizată simplifică setarea sumelor licitate pentru a vă atinge obiectivele de performanță.

Rezultatul acestei succesiuni de evenimente este că, de multe ori, prețul final va fi mai mare decât așteptările dvs. Această tactică este potrivită pentru toate tipurile de bunuri care nu sunt de mică valoare.

Înainte să începeți

Este deosebit de valoroasă pentru bunuri folosite, obiecte de colecție, reduceri de sezon și promoții pentru articole noi. Nu aplicați o astfel de strategie dacă nu vă așteptați la mulți participanți.

Licitațiile de 1 cent fără Preț rezervat sunt afișate și în secțiunea cu același nume accesibilă din pagina de start a site-ului. Preț rezervat?! Includerea acestei opțiuni va duce la ignorarea riscului licitarea opțiunii tactica anterioară.

Pe de altă parte, potențialii cumpărători sunt sceptici față de acest tip de licitații. Nu de puține ori, chiar dacă le-a fost trezit interesul, refuză să participe. Neajunsurile Prețului rezervat sunt în mare măsură ignorate întrucât participanții au o idee aproximativă despre valoarea lui. Dacă includeți opțiunea TOP licitație, veți obține rezultate mai rapide și mai precise.

Traducere "auctioning" în română

O astfel de tactică este potrivită pentru bunuri cu valoare considerabilă — obiecte scumpe, automobile, imobiliare ș. Întrebări Frecvente și Răspunsuri — General Lipsa unui cod SMS de verificare Verificarea telefonică în urma înregistrării în site se efectuează manual de către fiecare utilizator în Setări apăsând butonul Trimite cod. La primire, acesta trebuie introdus în câmpul corespunzător Cod urmat de apăsarea butonului Confirmă. În licitarea opțiunii în care ați inițiat trimiterea unui cod prin SMS însă nu ați primit unul, vă rugăm să verificați corectitudinea numărului de telefon introdus.

Corectați și trimiteți un cod nou. Dacă operația eșuează din nou — contactați-ne! Dacă ați uitat parola aveți posibilitatea de a genera o nouă parolă din link-ul cu același nume Am uitat parola Activitate limitată Restricționarea acțiunilor utilizatorilor este posibilă în următoarele cazuri: - date incorecte incomplete introduse la înregistrare.

Vă rugăm să furnizați informații corecte; - procedură de identificare suplimentară inițiată.

  • Despre licitarea automatizată - Google Ads Ajutor
  • Cum să cumpărați | Ritchie Bros. Auctioneers
  • Recenzii ale traderilor de opțiuni binare
  • Una dintre aceste surse ar putea fi venitul obținut din licitarea certificatelor de emisii în cadrul ETS.

Apreciere de rating neevidențiată în nivelul rating-ului Toate părerile de la unul și același utilizator se numără doar o dată. Faptul că nu a fost evidențiată o apreciere în nivelul rating-ului este o consecință a existenței unei tranzacții cu același utilizator, apreciate anterior. Aceasta este pricina de bază ca rating-ul să aibă un nivel mai mic în comparație licitarea opțiunii numărul aprecierilor primite. Întrebări Frecvente și Răspunsuri - Vânzători Testarea sistemului — activarea unei licitații test Puteți activa o licitație de probă doar în categoria Testare de licitații.

Cât costă participarea unui vânzător în Balkan. Auction Înregistrarea în site este gratuită. Activarea unei licitații deasemenea este gratuită. Taxe se colectează pentru folosirea unor opțiuni suplimentare de reclamăele având valori fixe.

Termeni generali

Exemplu: La încheierea unei tranzacții cu prețul de 1. Mai multe informații - rubrica Taxe Corectarea unei licitații active Dacă licitarea nu a început, puteți modifica totul pe licitația dvs. Redactarea este posibilă și din secțiunea Licitații active.

Aveți posibilitatea de licitarea opțiunii adăuga opțiuni de reclamă până la 6 ore înainte de încheierea licitației, indiferent de numărul ofertelor primite de la cumpărătorii eventuali. Aveți posibilitatea de a adăuga opțiuni de reclamă atât din link-ul aflat în pagina licitație, cât și din Licitații active Întreruperea prematură a licitației Întreruperea înainte de termen a unei licitații este posibilă dacă nu sunt licitări sau când există o singură ofertă primită de la un singur utilizator care în acest caz este declarat cumpărător.

Întreruperea licitației cu 2 sau licitarea opțiunii mulți participanți este imposibilă. Tranzacție nefinalizată — rambursarea taxei finale Dacă tranzacția nu a fost finalizată orice vânzător are dreptul de a i se returna taxa finală. Acțiunea este posibilă doar cu trimiterea unei cereri licitarea opțiunii rambursare în intervalul de la 10 până la 25 de zile de la finalul licitației. Un link destinat acesteia este disponibil în pagina licitației.

CREEAZĂ RECLAME ÎN ADMINISTRARE RECLAME |

Informații - secțiunea Ajutor Potrivit alineatului Sistemul oferă posibilitatea de a încheia astfel de licitarea opțiunii, însă acestea nu sunt recomandate. Atragem atenția asupra faptului, că în cazul unei înțelegeri făcute pe seama unui articol concret, puteți corecta licitația sau crea o licitație asemănătoare cu un Licitarea opțiunii fix echivalent celui discutat și să obligați cealaltă parte responsabilă a tranzacției să folosească instrumentele normale ale sistemului, în acest caz - butonul Cumpără ACUM.

În acest fel tranzacția va fi înregistrată oficial și veți fi protejați în cazul unei eventuale nefinalizări cu posibilitatea de returnare a taxei finale și evidențierea în sistemul de rating. Vă rugăm să încercați din nou să intrați în contact. Indiferent de rezultat, în lipsa unui răspuns și pe mai departe în interval de 48hputeți posta un comentariu corespunzător de rating. Acesta va fi o indicație concludentă atât pentru administratori, cât și pentru ceilalți utiizatori.

Sancție Delhi comerț opțiuni binare comentarii în baza alin. Este bine de știut, că punerea în aplicație a regulamentului în baza alin. Amintim că, în cazul întreruperii premature a licitației datorită unui acord de încheiere a tranzacției făcut cu ajutorul modulului de comunicație al sistemului, această întrerupere trebuie să fie făcută pe motivul "Vânzare negociată prin sistemul Balkan.

Auction", ci nu "Alt motiv". Alegerea celui de-al doilea motiv se va aprecia ca incorectitudine evidentă. Interdicție de participare Înscrierea utilizatorilor în "lista neagră" a unui anumit vânzător elimină posibilitatea acestora de a participa pe viitor în licitațiile postate de el. Adăugarea în această listă Cumpărători cu interdicție se face din pagina de profil a fiecărui utilizator mai multe informații În completare - la activarea unei licitații vă stă la dispoziție opțiunea de limitare, care interzice participarea utilizatorilor cu un rating scăzut sub 6.

Opțiunea este accesibilă pentru vânzători cu rating 10 sau mai mare. Auction este o platformă, în care fiecare utilizator înregistrat poate cumpăra și vinde, adică sistemul nu este comerciant vânzătorul articolelor.

Testarea sistemului — licitare de probă Puteți licitarea opțiunii încercări de licitare de probă doar în licitațiile activate în categoria Testare de licitații. Acestea sunt excluse din modulurile de căutare ale sistemului și sunt accesibile doar prin accesarea categoriei cu același nume. Această funcție este extrem de limitată și poate fi folosită doar de câteva ori de către utilizator. Ștergerea unei oferte făcute în cadrul unei licitații cu 12 ore sau mai puțin înainte de sfârșitul acesteia este imposibilă.

Responsabilitate față de calitatea articolului Fiecare vânzător poartă responsabilitatea atât pentru licitarea opțiunii pe care le vinde, cât și pentru acțiunile sale în cadrul sistemului.

câștiguri rapide fără investiție 1000 algoritm de calcul bitcoin

Atragem atenția, că sistemul nu este intermediar în tranzacții și nu dispune de licitarea opțiunii specializat, care să aprecieze și să ofere garanții de autenticitate a fiecărui articol.

Licitarea opțiunii publice de sub licitații dau posibilitatea comentariilor utilizatorilor și a experților. Bineînțeles, la repetarea semnalelor de incorectitudine și descriere inexactă a unui articol — licitațiile sunt întrerupte înainte de termen. La repetarea părerilor negative înregistrate cu ajutorul semnalelor de la cumpărători și aprecieri de rating negative, toți vânzătorii neconștiincioși vor fi dezactivați.

Furnizarea datelor de livrare la câștigarea licitației Pentru a finaliza o tranzacție pe o licitație, în cadrul căreia ați fost declarat cumpărător, trebuie să trimiteți personal datele dvs.