Knowledge Content

Numele opțiunilor, Aţi verificat manualele?

De ce să utilizez Corectare automată nume?

Activarea numele opțiunilor dezactivarea opțiunilor de Corectare automată nume De ce să utilizez Corectare automată nume? Atunci când lucrați într-o bază de date Access care are un proiect care se modifică frecvent de utilizatori, obiectele bazei de date să nu vor mai funcționa dacă modificări de proiectare de alte obiecte de bază de date.

O modalitate acest lucru se poate întâmpla este atunci când se modifică numele unui obiect, dar că modificare nu este însoțit de corespunzătoare modificări la obiectele care depind de obiectul original. De exemplu, în cazul în care creați o interogare care se bazează pe un tabel denumit Clienți și numele tabelului este modificat ulterior în Client, interogarea pe care ați creat-o nu mai funcționează din cauza acestei schimbări a numelui.

Manual de utilizare macOS

Nimic altceva nu este în neregulă cu interogarea și, imediat ce corectați numele tabelului din proiectul interogării, interogarea va funcționa din nou. Caracteristica Corectare automată nume poate urmări modificările de nume pentru dvs. Informații despre Corectare automată nume și despre dependențele obiectelor Corectare automată nume creează hărți de nume ale informațiilor despre dependențele obiectelor pentru tabele, interogări, formulare și rapoarte.

Aceste numele numele opțiunilor vă permit să utilizați panoul de activități Dependențe obiect pentru a vizualiza lista de obiecte care depind de un tabel sau formular selectat și, de asemenea, să vizualizați obiectele de care depinde tabelul sau formularul.

Harta de nume a unui obiect este actualizată de fiecare dată când salvați și închideți obiectul respectiv. Notă: În mod implicit, numele urmăririi modificărilor nu este activat în bazele de date care sunt create utilizând versiunile mai vechi de Access, chiar și după ce faceți conversia acele baze de date în noul format de fișier bază de date. Cu toate acestea, aveți posibilitatea să activați urmărirea după ce faceți conversia cum ar fi bazele de date într-un format noul nume modificărilor.

Când trebuie să nu utilizez Corectare automată nume?

Opţiuni aditionale avantajoase de la Moldcell

Numele opțiunilor automată nume nu se utilizează în următoarele situații: Proiectul bazei de date nu se modifică    Dacă proiectul bazei de date nu se modifică, aveți posibilitatea să îmbunătățiți performanța sistemului dezactivând Corectare automată nume. Doriți să reduceți numele opțiunilor fișierului bazei de date și intenționați să gestionați manual modificările numelor obiectelor    Când este activată caracteristica Corectare automată nume pentru o bază de date, este posibil să observați o creștere a dimensiunii bazei de date.

Aceasta este determinată de hărțile de nume pe care le creează Corectare automată nume numele opțiunilor când este activat. Dacă dezactivați Corectare automată nume, hărțile de nume sunt eliminate, ceea ce reduce dimensiunea bazei de date.

Aspecte despre tranzacționarea roboților care Corectare automată nume nu le corectează Corectare automată nume nu corectează următoarele: Modificările de nume de formulare, rapoarte sau controale nu sunt urmărite. Numele de tabele, de interogări sau de câmpuri din macrocomenzi sau din coduri nu sunt corectate. Cum funcționează Corectare automată nume Corectare automată nume include trei opțiuni: Urmărire informații Corectare automată nume, Efectuare Corectare automată nume și Înregistrare modificări Corectare automată nume.

Fiecare dintre aceste ultime două opțiuni depinde de activarea opțiunii anterioare. Urmărire informații Numele opțiunilor automată nume Când numele opțiunilor Corectare automată nume pentru a urmări modificările numelor pentru o bază de date, Access efectuează următoarele: Încearcă să obțină acces exclusiv la baza de date.

Caută obiectele deschise. Anunță și închide obiectele deschise. Actualizează hărțile de nume, deschizând, salvând și închizând toate tabelele, interogările, formularele și rapoartele. Readuce baza de date la starea la care s-a aflat înainte de a fi promovată la modul exclusiv.

În acest articol

Întreruperea mapării de nume Crearea de hărți de nume poate dura mai multe minute. Aveți posibilitatea să apăsați pe ESC pentru a anula acest pas. Totuși, hărțile de nume ale unor obiecte vor fi inactuale și dvs.

Notă: Dacă întrerupeți Access apăsați pe ESC când actualizează hărțile de nume, Access nu dezactivează opțiunea Urmărire informații Numele opțiunilor automată nume.

Opțiunea Urmărire informații Corectare automată nume rămâne selectată, chiar dacă nu au fost actualizate toate hărțile de nume. În panoul din stânga din caseta de dialog Opțiuni Access, faceți clic pe Baza de date curentă.

Editați opțiunile pentru mesajele de grup - Messages Ajutor

Debifați caseta de selectare Urmărire informații Corectare automată nume, apoi faceți clic pe OK. Access vă va avertiza că toate obiectele deschise din baza de date trebuie închise creați un portofel bitcoin oficial ca modificarea să aibă efect. Închideți și redeschideți baza de date. Redeschideți caseta de dialog Opțiuni Access, apoi, sub categoria Baza de date curentă, bifați caseta de selectare Urmărire informații Corectare automată nume, apoi faceți clic pe OK.

Sau, pentru a actualiza manual harta numelui unui anumit obiect, deschideți obiectul în Vizualizarea proiect, apoi salvați obiectul.

cei mai reali bani simpli video a câștigat bani

Ce se întâmplă atunci când dezactivați urmărire informații corectare automată nume? Când dezactivați Corectare automată nume pentru a opri urmărirea modificărilor de nume, Access efectuează următoarele: Încearcă să obțină acces exclusiv la baza de date.

Adăugarea unui utilizator

Elimină hărțile de nume din toate tabelele, interogările, formularele și rapoartele. Dacă Access nu termină procesul de urmărire a modificărilor sau de eliminare a hărților de nume, acesta înregistrează în jurnal eroarea în tabelul Erori de salvare Corectare automată nume.

Efectuare Corectare automată nume Trebuie mai întâi să activați opțiunea Urmărire informații Corectare automată nume pentru a activa opțiunea Efectuare Corectare automată nume. Când este activată opțiunea Efectuare Corectare automată nume, Access utilizează hărțile de nume pentru a determina dacă o modificare de nume va afecta alte obiecte ale bazei de date, apoi corectează numele care s-a modificat acolo unde apare în acele obiecte.

Înregistrare modificări Corectare automată nume Trebuie mai întâi să activați opțiunea Urmărire informații Corectare automată nume numele opțiunilor opțiunea Efectuare Corectare automată nume pentru a activa opțiunea Înregistrare modificări Corectare automată nume.

Când este activată opțiunea Înregistrare modificări Corectare automată nume, Access urmărește corecțiile pe care le efectuează din cauza modificărilor de nume ale obiectelor. Fiecare corecție apare ca o înregistrare în tabelul Jurnal corectare automată nume. Activarea sau dezactivarea opțiunilor de Corectare numele opțiunilor nume Toate cele trei opțiuni pentru Corectare automată nume pot fi activate în caseta numele opțiunilor dialog Opțiuni Access.

Aveți posibilitatea să activați sau să dezactivați opțiunile Corectare automată nume doar pentru baza de date curentă.

sistem de tranzacționare pentru opțiuni binare totul pentru tine opțiuni binare pe piața financiară

Sub Opțiuni Corectare automată nume, selectați sau deselectați opțiunile pe care le doriți: Urmărire informații Corectare automată nume    Când este selectată această opțiune, Access urmărește modificările numelor de obiecte din baza de date. Informațiile de urmărire sunt depozitate în hărți de nume. Când activați această opțiune pentru prima dată, Access creează o hartă de nume pentru fiecare obiect existent din baza de date.

Solicită apel

Harta de nume rămâne actualizată atât timp cât această opțiune rămâne selectată. Hărțile de nume sunt utilizate pentru a remedia erorile cauzate de redenumiri și pentru a genera informații legate de dependența obiectelor. Hărțile de nume nu pot fi accesate direct. Trebuie să selectați această opțiune înainte de a selecta alte opțiuni de Corectare automată nume.

  1. Scanarea unui document în OS X /macOS sau mai recent. | Brother
  2. Scanner Driver pentru OS X
  3. Setarea opțiunilor pentru Corectare automată nume - Access
  4. Cum să câștigi mulți bani unui avocat
  5. Cum vă putem fi de ajutor?

Notă: Activarea acestei opțiuni nu determină corectarea automată a modificărilor numelor. Activarea acestei opțiuni creează doar hărțile utilizate pentru corecțiile viitoare.

Căutarea opțiunilor în Setări | HUAWEI Asistență România

Efectuare Corectare automată nume    Când este selectată această opțiune, Access remediază automat modificările numelor pe măsură ce apar. Aveți posibilitatea să selectați această opțiune doar dacă este selectată deja opțiunea Urmărire informații Corectare automată nume.

lucrul cu diagrame pentru opțiuni binare cum să câștigi mulți bani rapid și ușor

Pentru a efectua o Corectare automată nume, Access utilizează hărțile de nume pe care le-a creat atunci când a fost activată opțiunea Urmărire informații Corectare automată nume. Trebuie să selectați această opțiune înainte de a selecta opțiunea Înregistrare modificări Corectare automată nume. Înregistrare modificări Corectare automată nume    Access păstrează un jurnal al corecțiilor pe care le efectuează Corectare automată nume.