Capturi de ecran

Opțiunea meteo, Widget-ul meteo pentru site-uri Web Gratis - Cod HTML încorporat Widget-ul meteo

Conținutul

  Rapoarte meteo Puteți verifica ceasul pentru a afla informații meteo din zona dvs.

  semnale de opțiuni binare de la un comerciant semnale de alarmă binare pentru opțiuni binare

  Metoda 1: Vizualizarea informațiilor despre vreme pe o față de ceas care poate afișa date meteo Asigurați-vă că utilizați o față de ceas care afișează informații meteo, apoi puteți consulta cele mai recente informații meteo pe ecranul de pornire.

  Metoda 2: Vizualizarea informațiilor meteo pe ecranul meteo Treceți cu degetul spre dreapta pe ecran până găsiți ecranul meteo, apoi puteți consulta locația dvs. Metoda 3: Vizualizarea informațiilor meteo în aplicația Meteo Pe ecranul de pornire apăsați butonul Sus, treceți cu degetul până când găsiți Meteo, atingeți opțiunea și apoi puteți consulta locația dvs.

  investeste 1 pe internet lucrul cu diagrame pentru opțiuni binare

  Pentru a consulta informațiile meteo de pe ceas, vă recomandăm să deschideți aplicația Huawei Health, să atingeți Dispozitive, să atingeți numele dispozitivului dvs. Informațiile meteo afișate pe ceas pot diferi ușor de cele afișate pe telefon, deoarece informațiile sunt colectate de la furnizori de servicii meteorologice diferiți.

  opțiuni privind indicele bursier opțiuni binare lottmarket

  Asigurați-vă că ați acordat telefonului și aplicației Opțiunea meteo Health permisiunea de a vă accesa locația. Pentru versiuni anterioare EMUI 9.

  cum să faci bani cu un trader de bitcoin sisteme de tranzacționare ale comercianților pentru opțiuni binare