avertisment libpng: iCCP: profil sRGB incorect cunoscut

Opțiunea strip

Conținutul

  Ask Question benzi - Unix, Linux Comandamentul comandă Strip este folosit mai ales în situațiile în care doriți să producă un fișier obiect al calității producției, care conține informații minime necesare, astfel încât să poată fi în greutate de lumină. De asemenea, puteți utiliza, dacă nu doriți ca fișierul executabil sau obiect pentru a obține inginerie inversă. În acest articol, vom înțelege utilizarea acestei comenzi prin intermediul unor exemple practice.

  Новые инструкции не оставляли места сомнениям: необходимо во что бы то ни стало найти канадца.

  Sintaxa comenzii benzi este: strip [options] objfile Exemple Înainte de a sari pe exemple, aici este codul din spatele executabil care ne-ar folosi în acest articol.

  Strip tabela de simboluri folosind opțiunea -s Tabelul Simbolul poate fi îndepărtat dintr-un fișier obiect folosind opțiunea -s de comandă benzi. Symbol table '.

  •  Пока не везет.
  • Totul despre roboți de tranzacționare
  • Двигаясь в дыму, она вдруг вспомнила слова Хейла: «У этого лифта автономное электропитание, идущее из главного здания.
  • Profit scalping pentru opțiuni binare
  •  - Здесь мы в безопасности.

  Eliminați o anumită secțiune folosind opțiunea -R Dacă este necesar, o secțiune completă poate fi îndepărtată în mod explicit folosind opțiunea -R. Scoateți simbolurile care nu sunt necesare folosind opțiunea--strip care nu sunt necesare Simbolurile care nu sunt necesare, care nu sunt necesare pentru procesarea relocalizare poate fi stripat folosind opțiunea--strip care nu sunt necesare.

   - С возвращением, сэр. Вошедший не обратил на его руку никакого внимания.

  Confirmați acest lucru folosind comanda readelf. În producția de readelf, veți observa că informațiile care nu sunt necesare cum ar fi secțiunea.

  opțiunea strip

  Shield un simbol special de separare folosind opțiunea -K Într-un scenariu în care sunt necesare toate simbolurile să fie stripat cu excepția unuia, atunci acest lucru se poate realiza prin furnizarea numelui simbolului împreună cu opțiunea -K. Deci, vom vedea că simbolul example.

  opțiunea strip

  Vă opțiunea strip să rețineți că mai multe opțiuni -K pot fi utilizate în aceeași comandă. Notă: Eu nu sunt sigur de ce unele alte simboluri au fost, de asemenea, nu desbrăcat, împreună cu example.

  opțiunea strip

  Orice tip de cunoaștere și sugestii sunt binevenite în acest sens. Fâșia off un anumit simbol folosind opțiunea -N Într-un scenariu în cazul în care numai un anumit simbol trebuie să fie înpărtat de aprovizionare doar numele simbolului împreună cu opțiunea -N.

  •  Лейтенант рассказал вам про кольцо? - удивился Клушар, - Рассказал.
  • Strategii dovedite pentru opțiuni binare
  • И вы хотите его упустить.
  • Strategie fără indicatori pentru opțiuni binare
  •  - Ну и публика собирается там каждый вечер.

  Creați un nou opțiunea strip dezbrăcat folosind opțiunea o- În mod implicit comanda strip înlocuiește fișierul executabil sau obiect existent cu versiunea stripat de aceeași. Dar, în cazul în care există o cerință ca fișierul dezbrăcat nu ar trebui să înlocuiască pe cel original, atunci se poate face prin furnizarea de numele noului fișier, împreună cu opțiunea -o.

  În cazul în care răspunsul nu este afirmativ, întreaga comandă este anulată.

  Ce ar trebui să fac pentru a rezolva această problemă? Consultați tex.

  În cazul în care răspunsul nu este afirmativ, fișierul este sărit.