Tricou autobot — 74 oferte pe Joom

Opțiuni autobot

Jucatorii super pasionati de tehnologia retro sau cei care descopera acum aceasta pasiune vor adora acest joc video LCD electronic Tiger Electronics Transformers Robots in Disguise Generation 2, inspirat de originalul din opțiuni autobot Joaca in rolul lui Optimus Prime si impiedica-i pe Decepticoni sa distruga totul in calea lor.

btcon enerator instrument cum să câștigi bani

Treci prin cele 4 faze ale jocului si infrange liderii inamici, terminand cu victoria in fata lui Starscream. Designul si tehnologia au fost create plecand de la jocul original pentru consola. Fiecare se comercializeaza separat.

ondularea viitorului

Disponibilitatea poate varia. Tiger Electronics Inc. Hasbro Gaming si toate marcile comerciale si siglele asociate sunt marci comerciale ale Hasbro, Inc. Conceput pentru copiii de la 8 ani in sus, este distractiv si pentru adolescenti si adulti Pentru copii cu varsta de la 8 ani in sus Pentru 1 jucator Sunt necesare 2 baterii AA LR6 de 1,5 V. Nu sunt incluse.

Transformers Toys - Transformers Bumblebee and Optimus Prime Robot to Vehicle Collection

Include jocul video LCD si instructiunile. Vezi mai mult Informatia nu este disponibila momentan.

cum să facem bani în timpul nostru

Va rugam sa verificati in curand. Jocurile si jucariile Hasbro sunt disponibile pe piata din Romania, in magazinele partenere.

în cazul în care pentru a face bani Coed

Gama de produse, disponibilitatea si preturile pot varia in functie de partener.