Vineri protestele de incendiu protestează în DC | OPȚIUNI ȘTIRI

Opțiuni DC

Conținutul

  De ce să alegeți un birou Regus? Birouri mobilate Mobilier modern și internet de mare viteză incluse Tarifare all-inclusive Achitați un preț simplu pentru tot ceea ce ține de spațiul dvs. Măriți dimensiunea Adăugați mai mult spațiu pentru birouri când angajați persoane noi.

  modalități sigure de a câștiga bani online

  Birouri temporare Configurați ca birou de proiect și anulați-vă abonamentul cu o notificare de o lună. Alegeți tipul de spațiu de birouri: Birou cu fereastră Un birou privat cu panoramă, disponibil în toate centrele. Obțineți o cotație Un birou Regus obișnuit, mai puțin panorama; spațiul de birou cu cele mai reduse costuri.

  pantofi rti trading

  Obțineți o cotație Birouri echipate Un birou și o Opțiuni DC de ședințe împreună; de obicei, conține două mese tranzacționând împotriva mulțimii birou și o masă de ședințe. Obțineți o cotație Co-working Spațiu de birou într-un mediu de birou comun, cu politică de ocupare a meselor de birou prin rotație: primul venit, primul servit.

  tranzacționare scalping

  Obțineți o cotație Tarifare all-inclusive Achitați un singur preț pentru un birou complet mobilat, inclusiv mobilier, Wi-Fi, telefoane, facturi la utilități și recepție cu personal. Trebuie să plătiți separat doar pentru consumabile, precum cafeaua, fotocopiile și apelurile.

  Locuitorii din DC, Maryland și Virginia călătoresc la lucru folosind o gamă largă de opțiuni de transport, inclusiv condus, masă de tranzit, carpooling, biciclete și mersul pe jos. Următorul ghid vă va ajuta să aflați despre alternativele de navetă pentru zona Washington DC. Conducerea Conducerea oferă cea mai mare flexibilitate și vă oferă libertatea de a călători conform propriului program. Cu toate acestea, acesta poate fi și cel mai consumator, mai scump și mai frustrant mod de a ajunge în zona Washington DC.

  Măriți spațiul după nevoi Plătiți doar pentru spațiul de lucru de care aveți nevoie Începeți cu puțin, adăugați mai mult spațiu și stații de lucru pe măsură ce vă dezvoltați afacerea Personalizați-vă biroul Mobilier, amplasare și decorațiuni, toate adaptate nevoilor dvs. Abonament de membru Acces global la spațiu de birou cu acces instant, cu o gamă largă de niveluri de membru Opțiuni DC a se potrivi oricărui buget sau mod de lucru.

  site- uri auto pentru a câștiga bani pe internet

  Începeți Sală de ședințe Spațiu de birou profesional, pentru a întâlni, a prezenta, a forma sau a intervieva, cu WiFi, proiector, tablă albă și asistență din partea echipei noastre. Aflați mai multe Birou virtual.