Opţiuni aditionale avantajoase de la Moldcell

Opțiunile intră, Solicită apel

Cum activezi Bonusul Net Nelimitat?

Campanie nivel de digitalizare - Microsoft Teams - Calendar si intalniri online

Bonusul se solicită la fiecare activare sau reactivare a opțiunii. Cum verifici daca ai activ bonusul Net Nelimitat?

Cum activezi Bonusul Net Nelimitat?

Poți folosi traficul de date din bonusul Net Nelimitat atât timp cât opțiunile intră o opțiune eligibilă activă pe cont. Traficul din acest bonus se consumă înaintea traficului de date inclus în opțiunea ta de voce. Pentru a evita consumul de date din opțiunea ta, este necesară închiderea sesiunii de date anterior activării bonusului.

opțiunile intră

Cat timp e valabil bonusul Net Nelimitat? Bonusul Net nelimitat e valabil de la activarea sa pana la expirarea beneficiilor optiunii elegibile pe perioada de valabilitate a opțiunii Ce mai trebuie să știi despre bonusul Net Nelimitat?

opțiunile intră

Detalii privind oferta şi Condițiile de utilizare a serviciilor preplătite, limitări la apelabil gratuit doar din rețelele Telekom Romaniape www.

Beneficiile incluse în Bonusul Net Nelimitat se vor pierde la momentul expirării valabilității acestuia. Traficul de video streaming va avea latimea de banda de transfer de maxim 1,5 Mbps, ceea ce asigura o rezolutie maxima de p pentru acest tip de continut.

opțiunile intră

Traficul de date inclus este naţional şi se consumă cu o granularitate de 10 KB. Bonusul se consumă la viteză 4G dacă ai activă o opţiune de voce eligibilă cu serviciul 4G inclus, ai setari de date broadband pe telefon și întrunești condiţiile necesare de acces 4G SIM dedicat, telefon compatibil 4G și te opțiunile intră în aria de acoperire 4G pentru serviciile preplătite.