Portofelul Fiat – Transferuri bancare EUR prin Rețeaua SEPA

Portofel fiat. Portofel Gabs Fiat - edictum.ro

Conținutul

  portofel fiat

  Utilizați informațiile privind contul bancar furnizate pentru transferurile directe prin banca dumneavoastră, prin intermediul rețelei SEPA Vă vom notifica după ce transferul bancar a fost depus cu succes Cum să faceți un depozit de EUR? După configurarea cu succes a contului de transfer bancar SEPA, veți vedea o pagină de informații cu toate detaliile necesare pentru a transfera EUR din contul bancar.

  Vă rugăm să rețineți că vor fi acceptate numai transferurile SEPA din conturile bancare pe numele dumneavoastră.

  portofel fiat

  Cum achiziționați monede cripto folosind EUR din transferuri bancare? Fondurile din Portofelul dumneavoastră EUR pot fi utilizate pentru achiziționarea de monede cripto în aplicația noastră - nu puteți transfera fondurile în afara aplicației noastre.

  portofel fiat

  Odată ce fondurile sau fost transferate veți primi o notificare în cadrul aplicației și un e-mailputeți achiziționa monede cripto prin: Click pe butonul Cumpărare de pe pagina principală Selectarea monedei cripto pe care doriți să o cumpărați Alegerea transferului bancar din opțiunile disponibile pe ecran Selectare EUR Depanare Există câteva lucruri de reținut, când faceți portofel fiat transfer bancar spre Aplicația dumneavoastră Crypto.

  Un transfer de EUR inițiat din afara SEPA nu portofel fiat avea succes și fondurile dumneavoastră pot impune taxe substanțiale pentru transferul portofel fiat. Cont cu Numele dumneavoastră: Putem accepta doar transferuri din conturile bancare deschise sub numele dumneavoastră.

  portofel fiat

  Transferurile părților terțe de exemplu: plățile de la clienții dumneavoastră, salariul transferat de angajator etc. În mod specific, nu vom accepta transferuri din schimburi de monede cripto de exemplu Kraken, Bitttrex etc. Timpul de procesare: Deși transferurile SEPA sunt foarte rapide de obicei în aceeași zi sau în următoarea zivă rugăm să ne acordați zile lucrătoare, pentru ca fondurile să ajungă în contul dumneavoastră, în special dacă transferați bani către aplicație pentru prima dată.

  portofel fiat

  Verificați acest lucru la bancă, înainte de a continua.