Folosirea opțiunii Nu deranjați pe iPhone, iPad și iPod touch

Starea opțiunii

video despre câștigurile Bitcoin

Mai puțin Acest articol descrie fereastra cu opțiuni de stare, unde specificați cum și pentru cine să se afișeze starea dvs.

Setarea opțiunilor pentru modificările de stare Inactiv și Plecat Când nu sunteți activ pe computer, Lync vă modifică starea automat. Pentru aceste opțiuni, perioada implicită este de cinci minute, însă puteți să specificați o perioadă mai lungă.

semnale pentru opton snals opțiuni binare

Deschideți opțiunile de stare, iar lângă Afișare stare Inactiv după un timp de neutilizare în minute a computerului de, faceți clic pe săgeata în sus sau pe săgeata în jos pentru a specifica cât să aștepte Lync înainte să vă modifice starea la Inactiv.

Intervalul maxim de timp pe care îl puteți introduce este de de minute.

ce poți face în timp ce faci bani

Lângă Modificare stare din Inactiv în Plecat după un timp de inactivitate în minute de, faceți clic pe săgeata în sus sau pe săgeata în jos pentru a specifica cât starea opțiunii aștepte Lync, înainte să vă modifice starea în Plecat. Specificarea persoanelor care vă pot vedea prezența Implicit, toate persoanele vă pot vedea starea de prezență, cu excepția Persoanelor de contact blocate.

Din fereastra principală Lync, puteți să deschideți opțiunile Stare într-unul dintre următoarele două moduri: Faceți clic pe butonul Opțiuni, apoi faceți clic pe Stare. Lângă butonul Opțiuni, faceți clic pe săgeata Afișare meniu, faceți clic pe Instrumente, faceți clic pe Opțiuni, apoi faceți clic pe Stare. Începutul paginii Setarea opțiunilor pentru modificările de stare Inactiv și Plecat Când nu sunteți activ pe computer, Lync vă modifică starea automat. Pentru aceste opțiuni, perioada implicită este de cinci minute, însă puteți să specificați o perioadă mai lungă.

Puteți să modificați acest lucru dacă deschideți fereastra cu opțiunile de stare și alegeți una dintre următoarele: Doresc ca prezența mea să poată fi văzută de oricine, indiferent de setările sistemului se înlocuiesc setările implicite Doresc ca administratorul de sistem să decidă - în prezent, oricine starea opțiunii vedea prezența mea, dar acest lucru se poate schimba în viitor Este posibil ca organizația să fi activat Modul de confidențialitate în Lync.

În acest caz, veți vedea următoarele opțiuni în loc de cele anterioare. Puteți să utilizați aceste opțiuni pentru a alege dacă să limitați sau nu vizibilitatea informațiilor de prezență numai la persoanele pe care le-ați adăugat în lista Persoane de contact: Doresc ca oricine să poată vedea prezența mea Doresc ca numai starea opțiunii din Persoane de contact să vadă prezența mea Notă: Stările de prezență din Lync starea opțiunii prestabilite și nu puteți să le particularizați sau să adăugați altele.

Dacă doriți să le oferiți persoanelor de contact mai multe detalii despre unde vă aflați și ce faceți, puteți să scrieți o notă personală în partea de sus a ferestrei principale Lync.

Cristi Boariu-Care sunt familiile pe care Dumnezeu le binecuvintează sau în care lucrează?-NOU 2021-

Setarea stării Nu deranjați de câte ori sunteți într-o prezentare Puteți configura Lync pentru a bloca automat comunicațiile care vă pot distrage, de câte ori partajați conținut sau susțineți o prezentare pe computerul cu Lync activat. Dacă activați această caracteristică, Lync vă modifică starea la Prezentator de câte ori partajați ecranul sau dublați ecranul în modul proiecție.

Mesajele instant de la colegi sunt blocate, iar toate persoanele care vă văd starea știu ce faceți și că nu trebuie să fiți deranjat.

câștigați bani foarte repede în

Pentru a activa această caracteristică, bifați casetele de selectare etichetate ca Afișează Nu deranjați atunci când susțin o prezentare de pe acest dispozitiv și Afișează Nu deranjați atunci când monitorul este dublat.