Strategii De Tranzacționare Pentru Anul 2020

Tranzacționarea pozițională

Conținutul

  tranzacționarea pozițională

  Tranzacționare pozițională în direcția swap-urilor pozitive Descriere Adepții acestui tip de tranzacționare sunt în mare parte tranzacționarea pozițională, este conectat cu dinamica pieței valutare, care atrage începători.

  Tranzacționarea intraday are următoarele particularități: Pozițiile pot fi deschise într-o zi de tranzacționare și tranzacționarea pozițională la sfârșitul zilei ar trebui închise sau, în caz de urgență, preluate a doua zi de tranzacționare cu stabilirea comenzilor de protecție Toate tranzacțiile sunt pe termen scurt și sunt destinate pentru a obține doar o parte din profit Într-o zi numărul de tranzacții poate fi mai mult de una Tranzacționarea intraday nu necesită investiții financiare uriașe Intervalul de timp de lucru este reprezentat de graficul de minute De regulă, traderii, dezamăgiți de tranzacționarea internă, încearcă această strategie.

  tranzacționarea pozițională

  Tranzacționarea intraweek nu are o mișcare atât de furioasă pe piață ca în comerțul intern. Se poate părea că piața este nemișcată.

  Criptomonede ; Deși există diverse produse financiare care pot fi folosite pentru a tranzacționa pe aceste piețe, una dintre metodele mai populare este tranzacționarea de CFD-uri adică a Contractelor pe Diferențe de Curs. Utilizând acest instrument financiar, traderii pot specula atât asupra creșterii cât și a scăderii prețurilor, fără a fi necesar să dețină activul suport. Există și alte avantaje, cum ar fi: Efectul de Levier - un client de retail poate tranzacționa poziții de până la treizeci de ori suma existentă în contul lor.

  Tranzacționarea pozițională asta doar la prima vedere. Tranzacționarea intraweek are câteva particularități după cum urmează: O tranzacție poate rămâne deschisă timp de zece zile Toate tranzacțiile sunt luate în considerare pentru a obține cea mai mare parte a profitului pe mișcarea pieței De regulă, nu se deschid mai mult de 2 poziții pe parcursul unei săptămâni Cerințele pentru fondurile investite sunt mult mai mari decât pentru tranzacționarea intraday Timpul de lucru este reprezentat de grafiul de multi-ore.

  De regulă, tranzacționarea pozițională este folosită doar de traderii răbdători.

  tranzacționarea pozițională

  Tranzacționarea pozițională se distinge de cele două precedente printr-o presiune exercitată de trader și, în plus, un trader are mai mult timp liber. Tranzacționarea pozițională are următoarele caracteristici: Intervalul de timp de lucru este reprezentată de diagramele zilnice și săptămânale O tranzacție poate rămâne deschisă timp de luni întregi Cerințele pentru capitalul investit sunt cele mai mari, în comparație cu tranzacțiile intraday și intraweek O opțiune de a fi în afara pieței în perioadele de corecție este disponibilă Avantaje Nu este necesar un capital uriaș Traderul poate opri tranzacționarea oricând Riscul minim.

  tranzacționarea pozițională