InterAction Workshop 2019

Workshop opțiune

Conținutul

  InterAction Workshop InterAction Workshop: atelier intensiv de film documentar pentru membrii organizațiilor societății civile Dacă sunteți activist social sau activați în domeniul non-guvernamental, ați putea, mai devreme sau mai târziu, să luați în considerare  filmul ca opțiune de expresie.

  zonele de ofertă și cerere în tranzacționare

  Acesta este un instrument puternic de a promova conștientizarea cauzei pentru care militați și de a încerca să produceți într-o oarecare măsură și puțină justiție dând voce oamenilor care au cea mai mare nevoie de asta. În munca de zi cu zi  auziți povești incredibile și vedeți lucruri care trebuie schimbate, iar filmul este un instrument foarte puternic pentru a face acest lucru.

  Acest atelier vă va oferi instrumentele și contactele de bază pentru a planifica, a filma și finaliza un film.

  More than 30 people from 16 Footwear companies, 1 High School and 1 University participated in this online event. This message is only visible to admins.

  În cadrul workshop opțiune nostru accentul va fi pus pe formatul de scurt metraj și distribuția online. Cu toate acestea, vom examina și aspectele de bază ale construcției unei povestiri emoționale.

  • Bulevardul Unirii Nr.
  • Evaluarea strategiilor privind opțiunile binare
  • HCâștigați bani pentru vizionarea videoclipurilor
  • Evenimente - RSVD

  După participarea la InterAction Workshop veți fi gata să utilizați filmul ca pe un instrument minunat nu numai pentru marketingul organizației sau a cauzei pentru care militați, dar și pentru a vorbi despre experiența voastră. Dacă sunteți un realizator de film și vedeți filmul ca pe o unealtă de influențare a lumii din jurul nostru, workshop opțiune invitat să aplicați la workshop, unde veți avea posibilitatea să comunicați și să colaborați cu persoane care activează în organizații non-guvernamentale.

  Participând la InterAction Workshop veți avea posibilitatea workshop opțiune le ascultați nevoile, poveștile și problemele de care se lovesc și veți putea împărtăși cu ei puterea creativă a filmului documentar.

  Venituri stabile de afaceri pe internet

  Workshop opțiune principal al acestui atelier este de a crea o rețea și de a vă încuraja să folosiți filmul ca instrument de lucru. În plus, vă vom conecta cu experți din industria cinematografică internațională și vom media legătura cu profesioniștii din domeniul filmului prezenți la festival, care ar putea deveni potențialii parteneri ai proiectelor voastre.

  Pentru a fi selectat la workshop, vă invităm să ne trimiteți ideea  de film. Dacă aceasta este convingătoare și e posibil a fi realizată pe durata workshopului, vom purcede împreună la planificarea, filmarea, editarea filmului și prezentarea acestuia la ceremonia de închidere a celei de-a treia ediții a Festivalului Internațional de Film Documentar pentru Schimbare Socială MOLDOX!

  • Colței, nr 8 De ce să vii la workshop?
  • Tranzacționează cu un comerciant
  • Face o opțiune
  • Workshop: Opțiuni terapeutice și profilaxie în boala parodontală - Partea I | AMVAC

  La ai săi 32 de ani Pavlovic are în palmares 15 filme documentare și de ficțiune și o experiență de 11 ani în spatele camerei de filmat.

  Temele care îl inspiră: revoluțiile globale, schimbarea sociale și cele personale, lupta individului pentru  o viață mai bună. Detalii: Termen limită:  1 august Acces: gratuit Număr de participanți: Nivel: intermediar Grup țintă: realizatori de film documentar și membrii ai ONG-urilor sau organizațiilor societății civile din Moldova, indiferent dacă au sau nu experiență în realizarea de filme documentare.

  sincer este posibil să câștigi bani pe opțiuni binare

  Criterii de selecție:.