Business Test Drive – workshop demo online – gratuit

Consilier demo, Demo consilier

Conținutul

  tipuri de opțiuni reale începem să lucrăm și să câștigăm bani

  Ești aici: Prima pagină » Extreme Training » Activitati » Business Test Drive — workshop demo online — gratuit Business Test Drive — workshop demo online — gratuit Joi, 8 Maivom organiza în premieră o rundă demonstrativă online a simulării de business utilizată în cadrul programului BusinessDrive.

  Dacă dorești să-ți încerci puterile și să-ți testezi priceperea și intuiția de business într-un mediu concurențial modelat fidel de aplicația BusinessDrive, înscrie-te în competiție folosind formularul de mai jos.

  riscuri strategice opțiuni reale evaluarea câștigurilor oneste pe internet

  consilier demo Vei primi, consecutiv, pe adresa de e-mail, informații detaliate despre: scenariul de business simulat; compania pe care o vei gestiona și mandatul de la acționari; piața virtuală pe care vei activa; principalele arii de competență managerială care să te ajute să-ți construiești strategia câștigătoare în acest workshop, dar și în viața reală de business; bonus — pastile de know-how din experiența celor doi lectori — Dragoș Popescu și Marius Ghenea; cu cât te înscrii mai devreme, consilier demo atât vei beneficia de mai multe pastile bonus!

  Prin participarea la Workshop online demo, vei câștiga: cunoștințe de management, împărtășite cu pasiune de doi lectori cu multe povești de succes la activ; o experiență plăcută și antrenantă, într-un mediu competitiv; o mică fracțiune din atmosfera și conținutul programului mini-MBA BusinessDrive; vouchere de discount la proxima sesiune BusinessDrive și ședințe de business coaching personalizate conform regulamentului de desfășurare din subsolul paginii. Participarea la workshopul BusinessTestDrive este gratuită și deschisă tuturor celor interesați de dezvoltarea competențelor manageriale și antreprenoriale.

  câștiguri rapide pentru vară câștigați rapid bani de pe internet

  Loading… Reguli de desfășurare Workshop online demo: Participanții vor fi distribuiți, în ordine aleatoare, în grupe de câte 20, fiecare grupă formând o piață virtuală. Jumătate din cei 20 vor avea ca obiectiv maximizarea veniturilor companiei pe care o vor gestiona, cealaltă jumatate — maximizarea profitului. Câștigătorii fiecărei subgrupe vor primi vouchere de discount în valoare de Euro la înscrierea pentru sesiunea Mai a programului BusinessDrive.

  cine a câștigat cu adevărat bani pe recenziile de opțiuni binare cum se adaugă o linie de tendință într- un grafic în

  Ocupanții locului 2 vor primi vouchere de discount de Euro. În plus, leaderii în clasamentul absolut pe toate grupelepe fiecare dintre cele două obiective, vor primi o ședință de business coaching online de 40 minute cu Dragoș Consilier demo sau Marius Ghenea la alegere.

  urmăriți cum puteți câștiga bani bitcoin cu

  Rate this post.