Informații privind garanția Surface

Garanție opțiuni

Garanții și Revizii Fie ca ai un model Ford nou sau unul utilizat, vrem sa facem ca experienta ta de utilizare sa fie cat mai placuta si lipsita de griji. De aceea gama noastra extinsa de garantii ofera servicii si suport adaptate nevoilor tale individuale.

Întrebări frecvente despre service

Astfel incat tu sa te poti bucura de drum, iar noi ne vom ocupa de restul. Garantia de baza Ford Fiecare model Ford este construit pentru ca tu sa-ti utilizezi vehiculul fara nicio grija.

Iar aceasta fiabilitate este sustinuta de o garantie de pana la 2 ani pentru fiecare masina noua. Garantia de baza Garantia noastra de producator Ford asigura o utilizare fara griji a vehiculului tau pe o perioada de pana la doi ani.

Toate reparatiile sunt facute in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.

Întrebări frecvente despre garanție

Mai mult, daca vinzi autoturismul tau Ford, garantia este transferabila — un beneficiu aditional real pentru noul proprietar. Garantia pentru piese de schimb Ford BDT folosește numai piese de schimb originale Ford si Motorcraft, pentru reparatiile acoperite de garantie.

Aceste piese indeplinesc standardele noastre stricte de calitate si siguranta, ceea ce inseamna ca performanta si valoarea vehiculului tau Ford nu vor fi afectate. Garantia pentru vopsitorie Garantia ta pentru suprafetele vopsite incepe si se termina odata cu garantia ta de baza Ford.

garanție opțiuni

Garantia anti-perforare Caroseria ta Ford este garantata impotriva perforarii dinspre interior timp de pana la 12 ani in functie de model.

Pentru a mentine aceasta garantie, supune autoturismul tau Ford la verificari regulate ale caroseriei si a vopselei care pot fi combinate cu inspectiile de service dupa cum este descris in cartea de service.

  • În tema câștigurilor pe internet
  • Noi subiecte de a face bani online

Asistenta Ford Garanție opțiuni cazul unei defectiuni sau accident ce impiedica continuarea calatoriei, serviciul de Ford Asistenta iti sta la dispozitie pentru ajutor pe teritoriul Romaniei. Serviciul este gratuit, daca masina beneficiaza de Garantia de baza sau de FordProtect; este nevoie doar de un apel telefonic si ajutorul va veni — garanție opțiuni ca ai garanție opțiuni de reparatii gratuite la fata locului, remorcare, un vehicul de schimb, cazare pe timp de noapte, ajutor pentru a ajunge acasa sau oricare altul din serviciile noastre.

Garantie extinsa si Pachete de Revizii Ford Protect De asemenea, poti extinde protectia pentru o utilizare fara griji, cu ajutorul garantiei extinse Ford Protect. Atunci cand cumperi o masina noua Ford, vei avea optiunea sa iti protejezi autovehiculul si sa extinzi acoperirea Asistentei Rutiere Ford prin Planul de Garantie Extinsa — Ford Protect. Singura conditie care trebuie respectata pentru Planul de Garantie Extinsa este ca extinderea sa fie efectuata inainte de prima revizie si inainte ca masina sa depaseasca varsta de un an.

Selectaţi ţara/regiunea şi limba

Vrei sa obtii mai mult de la autovehiculul tau Ford? Planurile Ford Protect sunt concepute pentru a te ajuta sa faci exact asta.

garanție opțiuni

Istoric si Valoare Adaugata Pentru o suma unica, te poti bucura de garantie extinsa pentru pana la cinci ani de la data livrarii noului tau Ford. Nu numai ca scapi de orice grija referitoare la reparatii, garanție opțiuni Ford Protect poate spori si valoarea de revanzare a masinii.

Istoricul de reparatii Ford poate facilita revanzarea si spori valoarea vehiculului tau.

garanție opțiuni

Solicita dealerului tau Ford BDT detalii complete. In cazul in care masina are o problema, la domiciliu sau pe drum, in Romania sau oriunde in Europa, tot ce trebuie sa faci este sa suni si vom trimite pe cineva pentru a te ajuta sa porrnesti din nou la drum. Preturi si optiuni Ford Protect. Planul include Garantie si Asistenta Ford extinse.

Cel mai bun site de unde va puteti achizitiona PC-uri sau componente pentru pc (It Mar Solution)