Raportarea

Graficul opțiunii, Caracteristici complexe pentru grafice

Conținutul

  Cum afli dacă două intrumente graficul opțiunii sunt corelate?

  graficul opțiunii opțiuni de plată

  Cum adaugi până la 5 instrumente pe același grafic Cum personalizezi corelațiile de pe grafic conform nevoilor graficul opțiunii Va dura aproximativ: 10 minute Începe să investești acum sau testează un cont demo fără riscuri Deschide Cont Real TESTEAZĂ DEMO Descarcă aplicația pentru mobil Descarcă aplicația pentru mobil Corelațiile pe piețele financiare, măsoară gradul în care două active se mișcă în relație unul cu celălalt.

  Traderii consideră foarte importantă calcularea corelației pentru reducerea și diversificarea riscului portofoliului lor, precum și pentru identificarea mai multor oprtunități de tranzacționare.

  Cel mai simplu mod de a analiza corelațile este compararea graficelor într-o singură fereastră de grafic.

  În xStation5, poți adăuga până la 5 instrumente pe același grafic. Și acest lucru se realizează cu ușurință cu iconița de compararea  a graficelor din bara de instrumente.

  graficul opțiunii volume de strategie în opțiuni binare

  Dacă nu vrei să vezi iconița de comparare a graficelor în toolbar-ul tău, click-dreapta pe orice grafic și selectează personalizează Toolbar-ul. Se observă aici graficul aurului peste care vrem să adaugăm US Click-stânga pe iconița de comparare a graficelor și se va deschide o fereastră nouă.

  Se va deschide o nouă fereastră.

  graficul opțiunii portofel xrp ripple