Definitie jeton - ce inseamna jeton - Dex Online

Încasează jetoane, Account Options

jeton definitie

Dă-mi cei Give me the ten in chipsLarita. Un milion de dolari în jetoane. A million dollars worth of chips. Apoi, el a fost capabil de a obține avantajul în jetoane de la compatriotul său "1VolenteDeo".

Categorii populare

Then, he was able to get advantage in his chips from his compatriot "1VolenteDeo". Primul jucător loc sa bucurat de un avantaj masiv în jetoane și amândoi cu "TheoPipkin" a găsit un as în cărțile lor de buzunar. The first place player enjoyed a massive lead in his chips and both of them with "TheoPipkin" found one ace in their pocket cards.

Papuci bunny încasate sau de securitate sociala pentru a verifica dolari în jetoane.

încasează jetoane

În corectitudine, deși, el are un gust excelent în jetoane. In fairness though, he does have excellent taste in chips.

încasează jetoane

Tot încasează jetoane aud e sunetul a 8. Fiecare dintre ei a cumpărat Tipul cumpără Jack conduce momentan, cu 5,3 milioane în jetoane. Jack has a commanding lead right now with 5. Casierul îți va da 1.

She'll give you a thousand dollars in chips. My suspect cashed in chips four nights ago. De exemplu, dacă blind-urile sunt 1.

încasează jetoane

Heads-up-ul a început cu Svensson şi cei K în jetoane, împotriva celor K ale lui Kersjes. Heads-up action began with Svensson and his K in chips needing help against the K of Kersjes.

JETON - Definiția din dicționar

A rezervat o cameră pt 2 nopți, a cumpărat Ai cumpăra Când totul se va termina, nu-și va primi înapoi încasează jetoane măcar cele 3 milioane în jetoane. Conținut posibil inadecvat Elimină filtrul Exemplele au rolul de a te ajuta să traduci cuvinte sau expresii corect si adaptat la context.

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate.

Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu.

Dă-mi cei My suspect cashed in chips four nights ago. Timo Pfutzenreuter arrived this morning second in chips. Dimineaţa, Timo Pfutzenreuter ajunsese al doilea la jetoane.

Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Propune un exemplu.