Tokes: Niciun candidat nu a fost o optiune viabila pentru maghiari

Opțiune fiabilă

Domnul opțiune fiabilă Tokes, nu a citit Evanghelia!

opțiuni cum să începeți

Nu are in activitatea ce o desfasoara nici un precept evanghelic Asta, pentru informarea opiniei publice. Laszlo Tokes a lansat in incheiere un apel la opțiune fiabilă intre diversele organizatii ale etnicilor maghiari din Romania si la o reanalizare a politicii UDMR cred ca de data opțiuni benare ar trebui sa vorbiti romaneste intre voi ca sa va intelegeti Bashinosu,Bulibasha valahilor si tsiganilor,dar nu a Ardelenilor si Banatenilor adevarati maghiari,germani,evrei,sirbi,slovaci,etc.

Volohu Bashinoscur si geoana,doi ciobani de mocani crearea de investiții pe internet moirlani buni sa-i conduca pe hoardele salbatice valahe care sau pierdut prin Ardeal si Banat,nu stie nimeni ce cauta migratorii valahi in Ardeal si Banat.

opțiune de apelare și punere

Valahii sint cumeni-pecenegi din Asua,corciti cu valahii care setrag din mamelucii din Egipt. D-le Tökes lasa-i in piz.

Traducere "opţiune viabilă" în engleză

Fa d-le Tökes politica in Ardeal si Banat si lupta pentru interesele maghiarilor,germanilor,evreilor,slovacilor,sirbilor,etc din Ardeal si Banat,nationalitati pe care volohii i-au valahizat in mai mult de 80 de ani. Valahii,popor fara tara,cu teriorii furate,sint condusi de tilhari si derbedei,de cand sint ei.

programe hacker pentru câștigurile pe internet

Si in iepoca d aur au fost condusi de Dracula cizmar ceausescur ,care ii tinea pe nomazii si talibanii vlahi cu grame de paine pe zi si cu biscuiti Dana,si bataie pina se ca. Cizmaru ii tinea la frig si fara apa calda ca in iepoca de piatra si totusi il lingeau vlahii in cu.

Vlahii o sa fie intotdeauna o problema pt.

cum să faci 100 de milioane rapid

Europa si Uniunea europeana,pentru ca avem de-a face acu un popor primitiv cu sifilis in bostane,un popor primitiv si necivilizat cum nu exista nici in jungla africii,nici pigmei nu sint asa de primitivi ca mocanii si momirlanii vlahi. Vai de capul lor,in urma cu ca.

de unde să începeți să investiți în cripto

Nu stiu ce cauta primitivii volohi in Europa. Opțiune fiabilă fi mai bine pt.

binar de înregistrare a opțiunilor