Pe casa bani

Opțiuni obișnuite

Care este diferența dintre o opțiune obișnuită și o opțiune exotică? Cuprins: a: Înainte de a afla despre opțiunile exotice, ar trebui să înțelegeți destul de bine opțiunile obișnuite.

opțiuni obișnuite

Ambele tipuri de opțiuni împărtășesc opțiuni obișnuite de a avea dreptul de a cumpăra sau de a vinde un activ în viitor, opțiuni obișnuite modul în care investitorii realizează profiturile utilizând aceste opțiuni pot să difere dramatic.

Pur și simplu, o opțiune exotică este orice tip de opțiune, în afară de apelurile și punctele standard găsite pe schimburile majore. Un investitor care cumpără o opțiune de cumpărare a cumpărat, în esență, un drept standardizat de a cumpăra o anumită sumă dintr-un activ suport la prețul de grevă convenit, în timp ce o opțiune de vânzare oferă investitorului dreptul de a vinde un activ specific la grevă dacă prețul scade subiacentele.

opțiuni obișnuite

Aceste opțiuni obișnuite sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de opțiuni simple de vanilie. Opțiunile exotice pot fi destul de diferite, deoarece aceste exemple arată: Opțiunea de selectare : O opțiune care oferă investitorului dreptul de a alege dacă opțiunea este o opțiune sau un apel într-un anumit punct în timpul duratei opțiunii.

Ce Poti GASI In Interiorul Obiectelor OBISNUITE

Spre deosebire de opțiunile obișnuite care sunt achiziționate ca un apel sau pus la început, aceste opțiuni exotice se pot schimba pe parcursul duratei de viață a opțiunii. Opțiunea de barieră : Un tip de opțiune a cărei plată depinde de faptul dacă activul suport a atins sau a depășit un preț predeterminat.

opțiuni obișnuite

Dreptul de a cumpăra subiacentul la un preț convenit de lansare se declanșează numai când prețul atinge "bariera" convenită. Acest lucru este diferit de opțiuni obișnuite opțiune obișnuită, deoarece posesorul unei opțiuni de vanilie poate cumpăra subiacenta la prețul de lansare în orice moment după ce a început.

Opțiunea asiatică : Oricine investește în opțiuni regulate va atesta volatilitatea lor.

opțiuni obișnuite

Opțiunile din Asia sunt o modalitate bună de a reduce această volatilitate. Aceste opțiuni exotice au un câștig care depinde de prețul mediu al activului suport într-o anumită perioadă de timp, spre deosebire de scadență.

Expirarea opțiunilor: ce este și cum să câștigi bani pe ea. Care este expirarea opțiunilor binare Opțiunea Binară A Pus Dar pentru a acoperi pe deplin acest subiect, chiar și în trecut, dimensiunea articolului nu este suficientă. Nici măcar o una dintre marile provocări pentru companiile de internet este cum să câștigi bani pe internet nu va fi suficientă.

De asemenea, cunoscut ca o opțiune medie. Diferența finală dintre opțiunile exotice și opțiunile obișnuite are legătură cu modul în care tranzacționează.

opțiuni obișnuite

Opțiunile regulate constau în apeluri și oferte și pot fi găsite pe schimburi majore, cum ar fi Exchange Board Options Exchange. Pentru mai multe informații, consultați tutorialul Opțiuni de bază.

Recenzii ale brokerului cu opțiuni binare - Bazele de Platforma modernă de tranzacționare IForex a fost dezvoltată pe baza unei tehnologii bazate pe internet și nu necesită instalarea unui client pe calculatorul tău. Terminalul este capabil să funcționeze pe dispozitive mobile și este dotat cu opțiunile dorite pentru o tranzacționare confortabilă.