Reglementări și formulare

Opțiunile tezei

Este vorba despre 1.

opțiunile tezei

Informația despre publicarea tezelor de doctorat a fost furnizată de HotNews. Tezele de doctorat vor fi publicate pe o platformă specială, susținută de portalul Registrului Educațional Integrat Fiecare universitate care are școală doctorală are contul ei pe această platformă 23 martie este ultima zi în care absolvenții de doctorat pot opțiunile tezei refuzul publicării tezei Sursele universitare contactate de HotNews au spus că vor fi publicate tezele de doctorat din aniiși cele susținute până în martie Tezele doctorale care au fost publicate în urmă cu doi ani vor fi publicate de drept, așa cum prevede Hotărârea nr.

opțiunile tezei

Legea prevede că, după expirarea termenului de grație de 24 de luni pentru realizarea publicării, în cazul în care nu a fost primită nicio notificare de refuz din partea absolventului de doctorat cu privire la publicarea distinctă a tezei, atunci aceasta poate fi publicată. Universitățile au dat anunț pe site-urile proprii că doctorii care au susținut teza în ultimele 24 de luni trebuie să trimită notificare de refuz de publicare a tezei până pe 23 martie. În cazul în care nu primesc acest refuz, teza lor va fi publicată automat.

opțiunile tezei

Pe site-urile universităților au fost publicate modelele de declarație privind opțiunile studentului - doctorand absolvent cu referire la publicarea tezei de doctorat.

Fiecare universitate are contul ei pe această platformă.

🔴Cuprins In Word (AUTOMAT): Tutorial Pas Cu Pas [2021] 🎓

Sunt cam de teze în prima fază. Pe 12 februarieMonica Anisie declara la Realitatea Plus că peste 7. Sunt școli doctorale și trebuie să va spun că sunt peste de domenii de doctorat în România, la acest moment.

opțiunile tezei

Iar în ceea ce privește numărul de programe de studii, sunt peste Legea Educației Naționale prevede foarte clar că aceste teze de doctorat sunt publice, ca atare, trebuie să pun în aplicare. Iată a venit opțiunile tezei momentul să punem în aplicare și această prevedere a legii. Scandaluri sonore de plagiat în tezele de doctorat Decizia publicării tezelor de doctorat vine în contextul în care în opțiunile tezei ani au existat mai multe scandaluri legate de teze de doctorat plagiate. Ultimul mare scandal este cel legat de teza de doctorat a lui Bogdan Licu, actualul procuror general, după cum Hotnews a publicat în urmă cu patru ani.

opțiunile tezei

Bogdan Licu l-a avut drept coordonator pe Gabriel Oprea, acuzat la rândul lui de plagiat. Multe din cazurile de plagiat au fost coordonate chiar de Oprea, care a rămas la rândul lui fără titlul de doctor după ce Ministerul Educației i-a retras titlul de doctor pentru plagiat.

opțiunile tezei

Pe de altă parte, în urmă cu o săptămână, Ministerul Educației a dat ordinul publicat în Monitorul Oficial prin care studenții la licență, master și postuniversitar care se pregătesc pentru SRI nu vor mai fi înregistrați în Registrul Matricol Unic al Universităților din România.

Un alt caz de plagiat este al fostului ministru opțiunile tezei Sănătății, Florian Bodog, care anul trecut a rămas fără titlul de științific de doctor în Management după ce Consiliul Național pentru Atestarea Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare CNATDCU a validat rezoluția de retragere a titlului cu unanimitate de voturi.

Citiți și:.

La nivelul UOC programul utilizat pentru detecţia de similitudini este Plagiarism detector. Rapoartele de similitudini se includ în "dosarul de doctorat". Mamaia prin care solicita depunerea tezei in format electronic in vederea emiterii raportului de similitudini realizat cu ajutorul programului Plagiarism detector. Durata de verificare nu poate depăşi 30 de zile de la data depunerii tezei de doctorat la ISD.