Schimbarea opțiunilor de vizualizare în Finder pe Mac

Pictograma opțiuni

Cum să aranjați sau să mutați pictograme pe desktop Rezumat Acest articol descrie modul în care să aranjați, să mutați și să modificați pictogramele de pe desktop. Mai multe informații Cum să aranjați sau să mutați pictograme Pentru a aranja pictograme după nume, tip, dată sau dimensiune, faceți clic cu butonul din dreapta pe o zonă necompletată de pe desktop, apoi faceți clic pe Aranjare pictograme. Faceți clic pe comanda care indică modul în care doriți să aranjați pictogramele după nume, după tipetc.

Mai puțin Acesta este un articol pas cu pas. Rezumat Acest articol afișează metode diferite, astfel încât orice utilizator să poată modifica cu ușurință dimensiunea pictogramelor desktop și spațierea acestora, după cum doriți.

pictograma opțiuni strategia trei indicatori ai opțiunilor binare

Rezolvare Pentru a ajusta spațierea dintre pictograme, urmați acești pași: Faceți clic dreapta pe orice spațiu gol de pe desktop și selectați Personalizare din meniul vertical În fereastra Personalizarefaceți clic pe opțiunea culoare fereastră. Apoi, faceți clic pe Setări aspect complex Notă:în unele versiuni de Windows 7, este probabil ca atunci când terminați pasul 2, fereastra culoare și aspect fereastră să apară imediat în acest caz, treceți la pasul 3.

pictograma opțiuni venituri suplimentare din câștiguri

Reveniți la pictograma opțiuni dimensiunii pictogramei utilizând Setări aspect complex În fereastra culoare fereastră și aspectselectați opțiunea spațiere pictogramă din meniul vertical element. Notă: Opțiunea spațiere pictogramă orizontală determină spațierea pictogramelor plasate una lângă alta, în timp ce opțiunea spațiere pictogramă verticală determină spațierea pictogramelor de sus în jos.

  • Cum se modifică pictograma aplicației
  • Cum să aranjați sau să mutați pictograme pe desktop
  • Перегрелся, подумал .
  • Этот многомиллиардный шедевр использовал преимущество параллельной обработки данных, а также некоторые секретные достижения в оценке открытого текста для определения возможных ключей и взламывания шифров.
  • Lucrul pe internet fără investiții începe acum

Selectați noua dimensiune a spațierei pictogramei. Faceți clic pe OK pentru a reveni la desktop. Acum puteți vedea modificările efectuate la pictogramele de pictograma opțiuni desktop.

pictograma opțiuni opțiuni binare recenzii proaste

Ajustarea dimensiunii pictogramei utilizând meniul vertical de pe desktop Faceți clic dreapta pe orice spațiu gol de pe desktop și selectați opțiunea Vizualizare din meniul vertical.

Selectați opțiunea dorită: pictogramemari, medii sau mici. Opțiunea implicită este pictograme medii. Desktopul va fi ajustat în funcție de selecția dvs.

Ajustarea dimensiunii pictogramei prin defilare Faceți clic pe orice spațiu gol de pe desktop. Apoi apăsați și țineți apăsat Ctrl pe tastatură. Apoi, defilați în sus sau în jos până când obțineți dimensiunea necesară. Notă: această metodă necesită un mouse cu rotiță de defilare centrală sau laterală.

În cazul în care computerul Mac pornește cu Opțiuni având o pictogramă rotiță

Ajustarea dimensiunii pictogramei utilizând Setări aspect complex Urmați pașii de la 1 la 3 desscribed pentru a ajusta spațierea pictogramelor. În fereastra culoare fereastră și aspectselectați opțiunea pictogramă din meniul vertical element.

Adresa administrativă de e-mail este folosită pentru a vă informa când primiți comunicări noi sau când se declanșează pictograma opțiuni nouă avertizare. În partea de jos a paginii, sunt menționate ultimele trei conectări reușite și ultimele trei încercări nereușite de conectare în legătură cu contul dumneavoastră. Raportare activitate suspectă Dacă doriți să raportați o activitate suspectă, de exemplu încercări de conectare de la o sursă necunoscută, o puteți face cu ajutorul linkului din partea de jos a paginii. Date personale Vă puteți schimba numele și adresa, adresa de corespondență și datele de contact. Cu toate acestea, dacă doriți să înregistrați schimbarea dreptului de proprietate pentru o anumită marcă sau un anumit desen sau model industrial, trebuie să transmiteți o cerere de înregistrare a unui transfer.

Selectați dimensiunea dorită, apoi faceți clic pe OK pentru a reveni la desktop. Acum puteți vedea modificările aduse pictogramelor de pe desktop.

pictograma opțiuni unde să investească și să câștig

Referințe Personalizarea computerului face dimensiunea textului de pe ecran mai mare sau mai mică modificați fonturile de rezoluție a ecranului : întrebări frecvente opinia dumneavoastră este importantă pentru noi: trimiteți- vă opinia cu privire la aceste articole utilizând câmpul comentarii din partea de jos. Ne veți ajuta să îmbunătățim conținutul.

  • Сьюзан понимающе кивнула.
  • Правда открылась со всей очевидностью: Хейл столкнул Чатрукьяна.
  • Semnale binare pe grafic

NotăAcesta este un articol "publicare rapidă" creat direct din cadrul Organizației de asistență Microsoft. Informațiile conținute în acest document sunt furnizate ca răspuns la problemele emergente.

pictograma opțiuni cum să câștigi bani pentru un videoclip pensionar

Ca rezultat al vitezei de a-l face disponibil, materialele pot pictograma opțiuni greșeli tipografice și pot fi revizuite în orice moment, fără notificare. Consultați Termenii de utilizare pentru alte considerații.

pictograma opțiuni ce înseamnă opțiunea acoperită

Aveți nevoie de ajutor suplimentar? Extindeți-vă competențele.

Schimbarea opțiunilor de vizualizare în Finder pe Mac Puteți personaliza fiecare vizualizare în Finder — Pictogramă, Listă, Coloană sau Galerie — conform preferințelor dvs. De exemplu, puteți modifica mărimea textului sau numele fișierelor și, în anumite vizualizări, modifica mărimea pictogramelor fișierelor. Pe Mac, faceți clic pe pictograma Finder în Dock pentru a deschide o fereastră Finder. Selectați dosarul pe care doriți să îl schimbați, apoi faceți clic pe un buton Vizualizare: Pictogramă, Listă, Coloană sau Galerie.