ŞTIRILE ZILEI

Rustam bitcoin

După cutremur, locuitorii din Gwadar au văzut apărând la câteva sute de metri în largul coastei o proeminenţă gigantică de circa 20 de metri înălţime, 40 de metri opțiunea 60 proiect şi aproximativ de metri lungime.

cum să câștigi bani în sfaturile de weekend cum să faci bani în linie

Pescarii, intrigaţi, s-au apropiat marţi de această protuberanţă maritimă. Seismul cu magnitudinea 9 aflat la originea rustam bitcoin tsunami devastator în Japonia în a fost de o asemenea intensitate încât a deplasat cu aproximativ 17 centimetri axa Pământului şi, prin urmare, a scurtat această zi cu 1,8 microsecunde, potrivit calculelor NASA.

Numeroase alte cutremure au efecte inedite sau surprinzătoare pentru un neofit.

câștigați cu noi online contract de opțiune contingentă

În spatele fascinaţiei "noii insule din Gwadar" se ascunde o explicaţie ştiinţifică, legată de mişcarea plăcilor tectonice şi de "vulcanii noroioşi". O echipă a Institutului pakistanez de oceanografie s-a deplasat pe această insulă şi a găsit concentraţii mari de metan.

Sistem inovator de 100 de bucăți de a câștiga bani pe internet bitcoin cumpăra oficial

În opinia lui Gary Gibson, seismolog la universitatea din Melbourne, în Australia, apariţia acestei insule la sute de kilometri de epicentrul cutremurului este "foarte curioasă". Această "insulă" ar fi de fapt un "vulcan noroios", o protuberanţă formată din sedimente aduse la suprafaţă de presiunea gazului metan în timpul seismului, subliniază Gibson.

  • Primele fotografii publicate de NASA cu insula formata in Pakistan in urma cutremurului urias Autor: Stirileprotv Cutremurul puternic din Pakistan a dat nastere unei "insule" care a iesit brusc la suprafata in Marea Arabiei, la sute de kilometri distanta de epicentru.
  • Opțiuni de așteptare
  • Log in to Facebook | Facebook
  • Bitcoin hits highest price ever - video dengan sari kata Inggris dan Rumania
  • Ildar khalikov plătește banii tatenergo victimelor incendiilor din tatfondbank Președintele Tatarstanului a dezvăluit investitorii care erau gata să reorganizeze băncile cu probleme În ajunul Zilei Internaționale a Femeii, a avut loc întâlnirea tradițională a președintelui Republicii Tatarstan Rustam Minnikhanov cu reprezentanții sexului echitabil, care lucrează în mass-media.
  • bitcoin UP | How to get rich, Bitcoin, Cryptocurrency

Insula nu este, prin urmare, o structură fixă, ci o grămadă de noroi amestecat cu pietre care se va dezagrega pe măsură ce va trece vremea, spre deosebire de înălţările stâncoase permanente apărute la joncţiunea plăcilor tectonice.

Bătrânii din Gwadar îşi amintesc de un cutremur cu magnitudinea de 8,1 în zona Makran din Balucistan.

Cryptocurrency Explained: Understanding \

Acest cutremur rustam bitcoin dat naştere unui tip similar de "insulă", confirmă Gibson. Dar nu serveşte la nimic ca această proeminenţă din largul Gwadar să primească un nume deoarece ea va dispărea, susţin oamenii de ştiinţă. Această «insulă» se va dezintegra în următoarele săptămâni sau luni", apreciază Shamin Ahmed Shaikh, directorul departamentului de geologie al Universităţii din Karachi, metropolă din sudul Pakistanului.

cont demo pe opțiunea binară 24option cât de repede poți câștiga bani fără să te deranjezi

Apariţia acestei protuberanţe stranii în largul Gwadar se datorează intensei activităţi geologice din această regiune situată la joncţiunea plăcilor tectonice indiană şi arabă, subliniază el.