Ofertele RCS-RDS care pun cablul pe steroizi: ce super opțiuni ai acum

Super opțiuni

Folosind aceste funcții, spectatorii pot să achiziționeze mesajele din chat care ies în evidență și, în unele cazuri, să le fixeze în partea de sus a feedului chatului.

super opțiuni

Află mai multe despre eligibilitate. Reține că tu ești responsabil ă pentru respectarea super opțiuni legilor în vigoare în timpul folosirii funcțiilor Super Chat și Super Stickers. Aceste legi pot prevedea dacă poți să activezi, să oferi, să trimiți sau să primești bani de la Super Chats și Super Stickers.

Top strategie optiuni binare/forex\u0026Cum se tranzacționează un canal?Pocket edictum.roa,Profit 100%

În meniul din partea de sus a panoului principal, dă clic pe Supers Începe și urmează instrucțiunile de pe ecran. În meniul din partea de sus a panoului principal, dă clic pe Supers.

super opțiuni

Reține: dacă o terță parte îți administrează drepturile, consultă-te cu aceasta înainte de a activa opțiunea.

Dacă ai activat mesajele Super Chat și Super Stickers pe canal, acestea sunt activate automat la premiera unui videoclip.

super opțiuni

Urmează aceste instrucțiuni pentru premiera unui videoclip cu Super Chat sau Super Stickers: pe computer, conectează-te la YouTube cu canalul activat pentru Super Chat sau Super Stickers; în partea de sus a super opțiuni, dă clic pe Încarcă dă clic pe Programată în meniul drop-down; Notă: dacă selectezi Public, premiera va începe imediat după încărcarea videoclipului; videoclipurile nelistate nu pot avea premieră; dă clic pe videoclipul pe care vrei să-l încarci de pe computer; pe pagina următoare, activează opțiunea Premieră; selectează data și ora premierei.

A fost util?

super opțiuni

Cum putem să îmbunătățim această pagină?